Teak Tuintafel

Teak tuintafels
Teak tuintafel

Voor teak tuintafels bent u bij Souren Meubels aan het juiste adres. Teak tafels zijn onze specialiteit. We verkopen uitsluitend eerste kwaliteit meubelen en we hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in houten tafels, voornamelijk teak. U kunt bij ons terecht voor zowel ronde als vierkante tuintafels.

 

Duurzaam teakhout en een oerdegelijke constructie!

teak-tuintafel-400-100-12-stoelen (3)Onze teak tuintafels zijn allemaal voorzien van duurzaam teakhout. Het teakhout is afkomstig uit de door de Indonesische overheid aangelegde plantages. Bij de constructie letten we erop dat deze geen problemen kunnen gaan opleveren in de toekomst. De constructie van de tuintafels is dusdanig, dat het hout optimaal kan werken, zonder dat u of het meubel daar hinder van ondervindt!

Onderhoud van uw teak tuintafel

Teakhout krijgt van nature een goud-bruine kleur. Indien teak buiten in de regen staat, krijgt het in de loop der tijd een mooie grijze tint. Deze kan voorkomen worden door het te behandelen met bepaalde oliën, het wil niet zeggen dat uw tuintafel daardoor langer meegaat. Indien u uw teakhouten tuintafel behandelt, zal dit in de toekomst ook vaker herhaald moeten worden. Indien u er niks op doet en de tafel grijs laat worden, kunt u de grijze kleur eenvoudig eraf krijgen door een sopje te maken met waspoeder en daarna afspoelen met een mengsel van schoonmaak soda. En om alles mooi schoon te krijgen even de hogedrukspuit erop!

Zie voor meer informatie ons artikel over onderhoud van teak.

Tuintafels kopen uit voorraad

U kunt begrijpen dat wij in de lente en de zomer een groter verloop van onze tuintafels hebben. We zorgen daarom ook voor een grotere voorraad in deze tijd, maar er is ook een grotere vraag naar de standaard maten van onze tafels. Bel of mail eventjes of uw gewenste maat en model voorradig als u een tuintafel kopen wilt.