Over ons

teaktafels.nl

Souren Meubels

Op teaktafels.nl vindt u eerste kwaliteit teak tafels. De meeste tafels hebben we altijd op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. teaktafels.nl is een website van Souren Meubels V.O.F. in Nuth, Limburg. We verkopen al teak meubelen sinds de jaren ’90, we hebben ons met name gespecialiseerd in teak tafels voor binnen en buiten.

De afgelopen jaren is de vraag naar onze meubels en tafels flink gestegen, daarom zijn wij in 2014 verhuisd naar de Thermiekstraat 27 in Nuth. Kom gerust eens langs als u in de buurt bent of als u een weekendje in Zuid-Limburg op vakantie wilt gaan. Dit is verder geen vereiste, u kunt op onze webshop meubels bestellen en die gratis thuis geleverd krijgen in Nederland en België.

Uit heel Europa – en zelfs daarbuiten – krijgen wij bestellingen, uitlopende van een tuintafel voor Zuid-Frankrijk tot het inrichten van het terras van een cruiseschip in Finland.

Leveringen door heel Europa en zelfs daarbuiten

Sinds 1980

Souren Meubels verkoopt al meubelen sinds 1980. Toine en Riet Souren zijn al in de jaren ’70 gestart met de verkoop van antiek, daarna is het langzaamaan overgegaan naar grenen en eiken meubelen. In 2012 is besloten, mede vanwege de grote vraag, om alleen nog teakhouten meubelen aan te bieden.

eend

diversen158

Hieronder een filmpje van de oude locatie en opslag