Ronde teak tafel

teak-tafel-rond-140cm-dingklik

Stijlvolle ronde tafel

Een ronde teakhouten tafel geeft net dat beetje extra sfeer en gezelligheid aan een keuken of woonkamer. Onze ronde tafels zijn gemaakt van oud gerecycled hout.

U kunt kiezen u de strakke Lesung variant of de doorleefde Dingklik tafel. Onze ronde tafels zijn in beide afwerkingen vrijwel altijd op voorraad, van 100cm tot 180cm en soms zelfs 200cm!

“Indien u op zoek bent naar een ronde teak tafel bent u hier zeker aan het goede adres!”

Gerecycled teakhout

Voor zowel de strakke Lesung als de doorleefde Dingklik variant wordt gerecycled teakhout gebruikt. Bij de strakke versie wordt het oude hout eerste helemaal strak en glad geschaafd en geschuurd. De doorleefde tafels houden hun karakter door het planken effect intact te houden.

De teakhouten ronde tafels die wij aanbieden komen uit Java, Indonesië en zijn afkomstig van afgebroken oude gebouwen en huizen. Dit hout is vaak vele jaren oud en heeft een uniek karakter waardoor uw tafel een prachtige doorleefde uitstraling krijgt. 

Beide afwerkingen zijn zeer geliefd. Bent u toch niet zeker of u voor een Lesung of Dingklik afwerking wilt gaan? Kom een keertje langs en kies zelf een blad uit!

Ronde tafels: