Teak tafel lesung

Lesung tafel

Teak tafel Lesung

We hebben voor u een uitgebreide selectie van teak tafels in een strakke uitvoering. Wilt u graag een robuuste teak tafel voor bij u thuis of als kantoormeubel? Bij teaktafels.nl heeft u een ruime keus in tafels gemaakt van oud teakhout. Al onze teak tafels zijn handwerk en geproduceerd op ambachtelijke wijze.

Gerecycled teak met een strakke uitstraling

Het gerecyclede teakhout wordt helemaal strak geschaafd en glad geschuurd. Dit oude teak heeft de mooiste uitstraling en is van de beste kwaliteit. Ons model teaktafel is speciaal aangepast voor stoelen met armleuning. Deze stoelen kunt u zonder problemen onder de tafel schuiven. Om u zoveel mogelijk ruimte te geven, staan de poten van dit model bewust bijna op de hoeken.

Makkelijk in onderhoud

U wilt graag een tafel die makkelijk te onderhouden is, een tafel die gebruiksvriendelijk is.

  • Naturel teak, zo natuurlijk mogelijk Voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling adviseren wij om de tafel niet met olie te behandelen. Regelmatig een sopje met groene zeep of afwasmiddel en af en toe eens licht opschuren. Veel van onze klanten geven hier de voorkeur aan.
  • Olie of lak Door olie of lak krijgt de tafel een andere uitstraling. U heeft wel minder kans op vlekken. Daar staat wel weer tegenover dat de tafel een iets donkere kleur krijgt. De uitstraling is dus minder natuurlijk.

Massieve teak blokpoten en massief blad

Onze teak tafels komen standaard met massieve blokpoten. De dikte van deze poten hangt samen met de grootte van de tafel. Bij een teak tafel van 80 bij 80 centimeter zijn de poten 8 centimeter dik en bij een tafel van 200 bij 100 zijn ze 9 centimeter dik. Bij een tafel van drie meter zijn de poten nog iets dikker.

“De teak tafel is helemaal van massief teakhout. Het blad is ongeveer drie centimeter dik en is speciaal gemaakt zodat er geen scheuren in komen.”

Afwijkingen van enkele millimeters zijn mogelijk, het blijft natuurlijk oud teakhout wat op een ambachtelijke wijze verwerkt wordt.

Massieve tafel met robuuste constructie

De teakhouten tafels die wij voor u hebben zijn van eerste kwaliteit teakhout en hebben een zeer stevige constructie. Dankzij de schroefpoten kunt u onze teakhouten tafels eenvoudig verplaatsen en bijvoorbeeld neerzetten in uw woning drie hoog of achter op het balkon. Als u online besteld leveren én monteren wij de tafel voor u zonder extra kosten.

Uit voorraad leverbaar

Vrijwel al onze tafels zijn uit voorraad leverbaar. Want bijna elke afmeting hebben wij op voorraad, van 80 bij 80 centimeter tot de teakhouten tafels van 400 bij 100 centimeter. Uiteraard kunnen wij ook andere afmeting teakhouten tafels leveren, doch hier zit een levertijd op van ongeveer vier maanden als wij het niet in onze werkplaats zelf kunnen ombouwen. Bovendien is er dan ook sprake van een meerprijs. Informeer bij ons voor de mogelijkheden!

Meubels met Lesung afwerking: