Teak kloostertafel

kloostertafel

Unieke kloostertafels gemaakt van gerecycled teakhout

Op zoek naar een speciale tafel? Kloostertafels (of kasteeltafels) van gerecycled teakhout geven net dat beetje extra aan uw eetkamer of vergaderruimte. In Indonesiƫ worden oude houten gebouwen vervangen door stenen huizen. De mooie oude balken worden gebruikt om deze sfeervolle tafels te maken. Dikke balken worden doormidden gezaagd om er massieve tafelbladen van te maken. Een teakhouten kloostertafel onderscheidt zich van andere tafels omdat deze niet gemaakt zijn met vier poten, maar met twee massieve kolompoten aan weerszijden. De twee brede poten zijn met een dwarsbalk aan elkaar verbonden waardoor de tafel als een huis staat!

Gerecycled teakhout en vakmanschap

Onze kloostertafels komen uit Java, Indonesiƫ. Echte meubelmakers maken daar op ambachtelijke wijze onze kloostertafels van gerecycled teakhout. De meubelmakers uit Java worden alom geroemd en geprezen voor hun grote vakmanschap. Wij selecteren voor u de beste meubelmakers.

“Alleen hoogste kwaliteit is goed genoeg voor ons zodat u vele jaren van dit pronkstuk mag genieten”

Uit voorraad leverbaar

Neem gerust contact met ons op om te controleren of we uw gewenste kloostertafel op voorraad hebben. Dankzij onze grote voorraad is dit vrijwel altijd het geval, bel of mail eventjes om er zeker van te zijn. Er is namelijk veel vraag naar onze kloostertafels. U kunt de tafel altijd bij ons reserveren of kom een keertje langs om zelf een mooi blad uit te zoeken!

Kloostertafels: