Teak tuintafel

Teak tuintafels

Duurzaam teakhout en een oerdegelijke constructie!

De teak tuintafels zijn voorzien van duurzaam en gerecycled teakhout. Het teakhout is afkomstig uit de door de Indonesische overheid aangelegde plantages en stamt af van oude gebouwen. Bij de constructie letten we erop dat u vele jaren van uw tuintafel kunt genieten. De constructie van de tuintafels is dusdanig, dat het hout optimaal kan werken, zonder dat u of het meubel daar hinder van ondervindt!

“Online bestellen? Geen verzendkosten in Nederland & België, tevens wordt de tafel op de gewenste plek opgebouwd en kunt u betalen bij aflevering”

Onderhoud van uw tuintafel

Teakhout krijgt van nature een goud-bruine kleur. Indien teak buiten in de regen staat, krijgt het in de loop der tijd een mooie grijze patina. Deze kan voorkomen worden door het te behandelen met olie, het wil niet zeggen dat uw tuintafel daardoor langer meegaat. Indien u uw teakhouten tuintafel behandelt, zal dit in de toekomst ook vaker herhaald moeten worden. Indien u er niks opdoet en de tafel grijs laat worden, kunt u de grijze kleur eenvoudig eraf krijgen door een sopje te maken met groene zeep en soda en daarna afspoelen met water en een borstel. Kleine oneffenheden of vlekjes eventjes licht opschuren en de tafel ziet er weer perfect uit!

Tuintafels op voorraad

U kunt begrijpen dat wij in het voorjaar en de zomer een groter verloop van onze teak tuintafels hebben. Dat wil zeggen ook een grotere voorraad, maar gedurende het hele jaar kunt u bij ons bestellen en kunnen wij leveren! Bel of mail eventjes of uw gewenste afmeting voorradig is.

Tuinmeubelen: