Teakfix en meubelolie bestellen

Sommigen van u zullen de voorkeur geven aan het behandelen van hun teakmeubelen met water en groene zeep. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u uw meubels toch liever behandelt, om vlekken te voorkomen. Dan hebben wij voor meubelolie of teakfix.

Teakfix en meubelolie bestellen via een webwinkel

Voor producten die in het onderhoud van onze teakmeubelen kunnen voorzien, verwijzen wij u graag door naar de website MeubelProducten.nl. Via deze specialistisch site kunt u allerlei soorten teakfix en olie online bestellen en kunt u gebruikerservaringen teruglezen. Souren Meubels heeft nauw contact met Meubelproducten.nl, maar we zijn zakelijk niet met elkaar verbonden.

Meer over Meubelproducten.nl

Antiekrestauratie en Loogbedrijf Henri Doorten hebben in 2006 samen de website MeubelProducten.nl opgezet. Samen hebben ze vele jaren ervaring met het restaureren en behandelen van oude én nieuwe meubelen en houten vloeren. De producten die ze via de webwinkel verkopen worden ook gebruikt door professionele meubelmakers en vloerbedrijven. Verder vindt u er producten die u in een gewone winkel bijna niet meer kunt vinden. (bijvoorbeeld antiekwas, houtzeep en kalkwas).

Teakfix is voor de meest kleurloze bescherming die er bestaat

meubelproducten.nl

Structuurolie wordt teak iets donkerder van kleur

meubelproducten.nl