Teak Tafel Recycled

Authentieke teakhouten tafels

Een authentieke teakhouten tafel voor bij u thuis als eettafel of als kantoormeubel. Onze authentieke tafels geven een rustige uitstraling aan uw huis. Het zijn heerlijke tafels om aan te zitten en bijvoorbeeld om uw maaltijd te nuttigen.

De teakhouten tafels die wij bieden zijn gemaakt van oud en gerecycled teakhout. Het is juist dit oude teakhout dat de tafel zo authentiek maakt. Bovendien heeft dankzij het oude hout elke tafel zijn eigen unieke kenmerken. Uw tafel is daarmee volledig uniek.

Dankzij de tonen en het authentieke karakter van onze oude teakhouten tafels passen zij heel mooi in een volledig strak ingericht huis. Zowel klassieke stoelen als rvs-stoelen passen perfect bij de tafel. Wij zien onze teakhouten tafels bovendien vaak terug als tuinmeubel.

Authentieke Houten Tafels Zijn Eenvoudig te Onderhouden

Niet alleen ziet de tafel er goed uit bij aanschaf, jaren daarna zult u zien dat de kwaliteit er nauwelijks op achteruit gaat. De teakhouten tafels die wij bieden zijn eenvoudig te onderhouden. De tafels hoeven niet speciaal behandeld te worden. Zit er een vlek op? Dan haalt u deze gewoon weg met een vochtige doek. Als alternatief kunt u ook wat groene zeep of afwasmiddel gebruiken met een schuursponsje. En zelfs als de vlek al in het hout is ingetrokken, kunt u de tafel weer schoon krijgen met wat schuurpapier.

Wilt u de tafel op lange termijn net zo mooi houden zoals die is bij de aflevering? Dan kunt u het best de tafel regelmatig goed afnemen met een sopje van groene zeep. De combinatie van groene zeep en het teakhouten tafelblad zorgt ervoor dat de tafel in vijf jaar tijd er net zo mooi uit zal zien als nu. Uw tafel behoudt hiermee een mooie uitstraling: het ziet er doorleefd en zeer natuurlijk uit.

Voor meer informatie over het onderhoud van teakhouten tafels hebben wij voor u een speciale pagina met veel goede tips en achtergrondinformatie.

Authentieke Teakhouten Tafels Zijn uniek

Stijlen van tafels veranderen nog al eens door de jaren heen, maar dit model is echt een blijvertje. Elke teakhouten tafel die wij leveren is gemaakt van doorleefd en gerecycled teakhout. Juist dit soort hout geeft de mooiste unieke stijl aan uw tafel. Onze teaktafels gemaakt van oud gerecycled teakhout is dan ook een model met een unieke uitstraling. Deze tafels geven extra sfeer aan de kamer die u voor de tafel uitkiest.

Nota bene: mogelijke oneffenheden op het tafelblad komen overigens niet eens storend over. Bovendien controleren wij elke tafel nog eens tweemaal na op mogelijke oneffenheden en desnoods schuren wij de tafel nog eens extra glad.

De maten van de Authentieke Teakhouten tafel

  • De standaardmaat van onze authentieke teakhouten tafel is een hoogte van 79 centimeter. Vanaf de onderkant van het tafelblad gemeten is dit 69 centimeter. Deze tafel is dus prima geschikt voor stoelen met armleuningen. En wilt u de tafel iets lager hebben? Geen probleem. Wij zullen dan vakkundig de tafel verlagen en speciaal voor u op maat maken.
  • De tafelpoten zijn standaard 8×8 centimeter dik. Indien u een grotere tafel wenst, dan zijn de tafelpoten ongeveer een centimeter dikker. En bij de kleine maat tafel zijn de poten juist weer minder dik. Het massieve blad is ongeveer 3 centimeter dik.

Voordelen van onze teak houten tafels

  • Ruime keus voor handen
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Levering aan huis of kantoor mogelijk
  • Eerste kwaliteit teakhout
  • Uit voorraad leverbaar

Geen Levertijd: Uit Voorraad Leverbaar

Zoals u eigenlijk wel mag verwachten van ons hebben wij onze teakhouten tafels ruim op voorraad. Als u langskomt kunt u in de meeste gevallen de tafel zo meenemen. Wilt u echter mogelijk teleurstelling voorkomen en zeker weten of uw gewenste maat niet zojuist is uitverkocht, neem dan even contact op.