Indonesische meubels

teak-tuintafel-400-100-12-stoelen (4)Voor Indonesische meubels bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen al jarenlang meubelen uit Indonesië en we hebben daardoor ook een goed beeld over wat de Europese consument verwacht op het gebied van kwaliteit. Onze fabriek in Indonesië werkt zowel met plantageteak als gerecycled teakhout. Vaklieden hebben jarenlang ervaring met het maken van meubelen, voornamelijk stoelen en tafels maar ook banken en kasten, zowel voor binnen als buiten.

We ontvangen met grote regelmaat containers met Indonesische meubelen. Voornamelijk teakhouten meubels, waarvan we altijd een heel hoop tafels en stoelen op voorraad hebben. Op deze site vindt u dan ook vooral teak. Daarnaast hebben we in onze winkel ook veel andere meubelen, dit zijn unieke modellen, deze zijn moeilijker op onze website bij te houden.

Tuintafels

We zijn gespecialiseerd in teak tafels en dan vooral tuintafels. Onze houten tuintafels worden één voor één met de hand (en ogen) gecontroleerd op kwaliteit. Dit gebeurt zowel in Indonesië in de fabriek als bij ons in de winkel voor het transport (of ophalen). Op deze manier zijn we al jarenlang van tevreden klanten verzekerd.

indonesie-meubelen-kopenWe ontwikkelen ook regelmatig nieuwe modellen tafels. Hiervoor gaan we zelf naar Indonesië om ervoor te zorgen dat alles compleet duidelijk is bij de meubelmakers. Daarnaast is dit een prima gelegenheid om nieuwe leuke unieke spullen uit te zoeken voor onze winkel.

We kunnen onze Indonesische meubelen gratis leveren in Nederland en België, van Maastricht via Amsterdam tot Friesland en van Genk tot Oostende.

Indisch, koloniaal, Oosterse meubelen?

Vaak worden ook de termen Indische meubels, koloniale meubels en oosterse meubels gebruikt voor meubelen uit Indonesië. Op teaktafels.nl gebruiken we deze termen niet zoveel, maar als u hiernaar op zoek bent gaat u zeker vinden wat u zoekt op onze site.