Indische meubels

Met Indische meubels wordt meestal Indonesische meubelen bedoeld. Vroeger werd de naam Oost-Indië veel gebruikt voor wat nu bekend staat als Indonesië. Indisch betekent dus niet Indiaas (uit India). Aangezien Indonesië vroeger een kolonie was van Nederland komt de term “koloniale meubels” ook wel eens voor, al worden daar vaak iets donkere meubelen mee bedoeld.

Meubels voor buiten en binnen

Bij teaktafels.nl vindt u een uitgebreid assortiment teak tafels uit Indonesië, zowel voor buiten als voor binnen. We verkopen al meubels sinds 1980 en we weten daarom ook precies wat men verwacht van een tafel. We verkopen dan ook uitsluitend eerste kwaliteit meubelen. In principe kunnen we al onze producten ook op “koloniale” wijze kleuren. Ook hebben we een aantal uitgebreide pagina’s over onderhoud van teak tafels.

De meeste modellen die we verkopen zijn voor binnenshuis, bijvoorbeeld onze boomstamtafels. Maar we hebben altijd ook een hoop tuintafels op voorraad. U kunt bij ons online bestellen en de producten gratis geleverd krijgen maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in het hartje van Zuid-Limburg. Een bezoek aan ons bedrijf is ook prima te combineren met een weekendje weg naar Maastricht en Valkenburg.