Bestelinformatie

Levertijd

Vrijwel alles wat u online kunt bestellen is uit voorraad leverbaar of heeft een korte levertijd. Normaal gesproken kunnen wij binnen 1-3 weken leveren. Neem voor grotere aantallen of als het echt op korte termijn gerealiseerd moet worden vooraf altijd eventjes contact met ons op.

Betaalmethodes: Contant & draagbare pinautomaat

Wij leveren niet op consignatie of met betalingstermijnen. Indien een meubel wordt afgehaald of bezorgd dient deze te worden afgerekend. Dit kan contant of per pin. Indien u een meubel zonder afspraak komt afhalen neem dan eerst nog telefonisch contact met ons op ivm de betalingsmethode. Het kan namelijk zijn dat de (draagbare)pinautomaat al wordt gebruikt voor een bezorging. Als wij het meubel bezorgen delen wij altijd mee of het contant of per pin voldaan kan worden.
Laatste optie is het meubel vooraf te betalen d.m.v. een overboeking. Het bedrag moet dan wel op de rekening staan voordat het wordt afgehaald of geleverd!

Prijzen

De prijzen die getoond worden zijn inclusief btw en bezorgen (NL & BE) en onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen. Indien om wat voor een technische storing dan ook een verkeerde prijs wordt weergegeven, is deze niet geldig.

Aanbetaling

In 90% van de gevallen hoeft er niet te worden aanbetaald. Alleen bij uitzonderling kunnen wij beslissen dit alsnog te doen. Leveringen naar het buitenland die met een externe transporteur geschieden dienen vooraf betaald te worden.

Online bestellen

Heeft u interesse in een meubel en wenst u deze online te bestellen? Geen probleem. U kunt uw gegevens invullen in het daarvoor bestemde formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op in verband met de aflevering en levertijd.

Als u eerst het meubel zelf wilt komen bekijken is dit geen probleem. Wij zorgen dat het klaar staat op de afgesproken datum. Indien akkoord kan deze ook meteen worden meegenomen. Ons bezoekadres is van woensdag t/m zaterdag geopend.

Retourneren

Uiteraard mag u artikelen, welke gekocht zijn bij Souren Meubels, binnen één week retourneren indien deze bijvoorbeeld niet naar wens zijn of niet aan de verwachting voldoen. Let wel op, dit is niet geldig voor de meubelen die naar wens zijn aangepast of speciaal op maat gemaakt zijn. De teak tafels zijn bijvoorbeeld standaard 79cm hoog. Indien wij deze voor u aanpassen naar 76cm hoogte, kunt u deze niet meer retourneren. Tevens dient u zelf zorg te dragen voor het retourneren van de meubelen en de bijbehorende kosten.

Meer informatie?

Meer informatie nodig? Stuur een e-mail [email protected] en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

teaktafelsnl